събота, 15 октомври 2011 г.

Топлоизолацията част от процеса Саниране

Топлоизолацията - основата на процеса саниране

Топлоизолацията е основната движеща сила на надеждното и качествено саниране на даден имот, От фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагат надеждна и качествена енергоспестяваща система отговаряща на всички европейски норми за саниране на сгради - фирмата е сертифицирана от Германсия гигант Remmers като оторизиран изпълнител на надеждно саниране. Санирането бива - частично (не препоръчително) и цялостно.
Цялостното саниране включва всички дейности подробно описани в сайта на фирмата отговарящ за санирането на сгради , къщи и индивидуални имоти.

Видовете саниране

Видовете саниране се разграничават основно на три модела :
- частично саниране ( индивидуални собственици решили да положат качествена и надеждна топлоизолация на жилищата си с обработка на снадките (фугите) на панелните си жилища)
- цялостно саниране ( цялостни енергийно ефективни решения за подмяна и подновяване на основните инсталации на всяка сграда като - електрическа инсталация, алтернативна топлоенергия, ВиК инсталация , Дограма и разбира се задължителната топлоизолация необходима за качественото саниране.

Основни методи на саниране

Основните методи за саниране на дадена сграда са строго индивидуални защото всяка сграда изисква индивидуален подход . Санирането може да обхване елементарните инсталации като - подмяна на ел. инсталация , подмяна на съществуваща изолация или подмяна на дограмите на сградата. 
Друг подход и метод при саниране е санирането на съоръжения. 
Какво може да санираме.
Може да санираме всеки бетонен елемент или монолитно построена структура като - мостове , сгради, жилища , администрации , логистика болнични заведения , детски градини и много други. Дори можем да санираме кумините на всяка една топлоцентрала!
Сградния фонд в България се нуждае основно от саниране на сградите строени преди 1989г. където по никакъв начин не е мислено за енергоефективност и запазване на използваните ресурси за отопление , вентилация и климатизация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар