събота, 15 октомври 2011 г.

Топлоизолацията през 2011г

Топлоизолацията през 2011г.

През изминалата година 2011 от фирма за изолации съобщават за огромния интерес към следните топлоизолационни материали.

Предпочитан топлоизолационен материал през 2011г

Огромен интерес на българския пазар има към топлоизолация - Неопор - графитен топлоизолационен материал на BASF от фирма Енерджи Хаус ЕООД предлагат надеждна и енергийно ефективна система за топлоизолация която Ви гарантира възвращаемост на инвестицията до 3 години! От фирмата споделят огромния интерес на желаещите топлоизолация клиенти към този експандиран понополистирол с вградени графитни частици. От фирмата предлагат този материал вграден в добра топлоизолационна система Булмастер на най-добрите цени за пазара касаещи качество и надеждност.
От фирмата съобщават също така понижения интерес към обикновения ЕПС (експандиран пенополистирол) поради близката цена която я предлагат интегрирана в топлоизолационните системи.
Интереса към фирмата за изпълнител на изолации се е пренесъл и извън България, от фирмата съобщават за записани клиенти за идната 2012г. за Гърция , Франция и Германия. Надеждността и доверието на хората към тази фирма за топлоизолация е обосновано на фона на 14-те години качествено обслужване на клиентите. Използвайте линковете вградени в текста за да научите повече за тази добра фирма за изолации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар